intimiteit-seksualiteit

Als vrouw, als mens, is intimiteit een belangrijk onderdeel van ons leven. Echter zien we in de praktijk dat de drempel hoog blijft om hiervoor hulp in te roepen. 

Het vrouwelijk lichaam, haar geest en welzijn is onze expertise. Het is onze missie om jullie goed te laten voelen en vol vertrouwen te kunnen leven én intimiteit te ervaren met of zonder partner. 

Intimiteitsklachten zijn vaak een combinatie van meerdere oorzaken. Om je ongemak of klacht aan te pakken op een duurzame manier hebben we bij mom+ een intern multidisciplinair intimiteitsteam samengesteld. 

Collega’s vanuit verschillende domeinen slaan de handen in elkaar om alle vragen, twijfels en klachten die met intimiteit te maken hebben samen te behandelen. 

Vaak voorkomende intimiteitsklachten: pijn bij het vrijen, laag libido, uitblijvend orgasme, relatiemoeilijkheden door verschillende verlangen, e.a. 

Als patiënt ben je steeds aan het roer van je eigen proces, niets moet en alles kan op je eigen tempo. Wij staan als team met kennis en warme zorg achter jou. 

 

plan hier je kennismakingsgesprek in bij praktijkcoördinator Adeline